NH-pop live!

Nieuwsarchief

Stand Top 10 op 17 juli

Noord Holland, 17 juli 2008
 
Nog 14 dagen sterren uitdelen op nhpoplive.nl: 1 augustus worden de Wildcardfestivaldeelnemers bekend.
Ambitieuze acts nog alle kans om bij de laatste vier te eindigen!
 
Nog maar twee weken en dan zal duidelijk zijn welke vier acts op het Wildcardfestival mogen spelen. De Top 10 is qua samenstelling nog hetzelfde als op 1 juli, maar de verhoudingen aan de top zijn enigszins veranderd.
 
Inmiddels hebben The Curtains and their Terrifying Story uit Zaanstad een enorme spurt gemaakt: ze kregen er 160 sterren bij en stegen in twee weken van de vierde naar de tweede plaats.  Het Egmondse Strunk in Panic doet het ook goed, zij kregen er in de afgelopen weken meer dan 100 sterren bij en hielden de derde plek bezet. Dit betekent voor de andere bands dat ze nog alle kans hebben om zich te plaatsen, als ze nu bij hun fans aan de bel trekken!
 
Waar en wanneer het festival plaatsvindt wordt later bekendgemaakt.
De data en lokaties van de NH Pop Live-Showcases kun je vinden op nhpoplive.nl onder Agenda. Op 1 september wordt bekend welke 18 bands de podia zullen betreden. De jury beoordeeld de deelnemers op muzikaliteit, ambitie en de presentatie op nhpoplive.nl. De geselecteerde bands krijgen een advies dat de acts ter harte zullen moeten nemen voor de Showcases.