NH-pop live!

Nieuws

Vrijdag 8 juni in Manifesto Hoorn de 6e Showcase avond!

Na een weekje bijkomen van de ontzettend gezellige en muzikale avond in de Kade is het vrijdag 8 juni alweer tijd voor de 6e Showcase avond! Op deze avond zal de Showcase Tour langskomen in Manifestote Hoorn. En dit belooft weer een avond vol talent, goede muziek en een fijne sfeer te worden. Deze avond is ook een beetje een reunie van de eerste showcase in P3 te Purmerend, Chasing Faith, velvvet en Kissing Jane zullen te zien zijn. Deze line-up in aangevuld met Sam Saxton.

Purmerendse band Chasing Faith won in P3 de publieksprijs met een overdonderende decibelmeting. Ze wisten het publiek helemaal in te pakken met hun beukende hardrock. Kissing Jane maakt er sowieso een feestje van, met hun vrolijke pop en harmonieuze samenzang. Britpopband velvvet speelde een thuiswedstrijd in P3, in Hoorn is het tijd voor het echte werk. Maar dat kunnen we wel aan de getalenteerde heren overlaten. Sam Saxton zien we deze avond dus voor het eerst in de Showcase Tour, met haar warme, kleurrijke muziek en haar 7-koppige band.

Deze avond is natuurlijk niets zonder jullie, het publiek! Support deze hardwerkende artiesten en komt allen! Kaartje kost maar 5 euro en daarmee heb je een hele leuke, gevarieerde en muzikale avond. Haal je kaartje bij jouw favoriete artiest en kom gezellig mee 'showcasen'! Kijk voor meer informatie op www.manifesto-hoorn.nl en op de sites en social media van de bands. Kom je uit Schagen en omgeving? Hou Kissing Jane in de gaten, die hebben een compleet verzorgde busreis die je voor de deur bij Manifesto afzet en je ook weer meeneemt na afloop terug naar de kop van Noord-Holland.