NH-pop live!

Nieuws

5e Showcase in de Kade was een succes!

Het was weer een zinderende en spectaculaire editie in de Kade afgelopen 2 juni. Er waren kleine technische probleempjes maar dat mocht zeker de pret niet drukken. Presentator P.P. Fischer was weer enthousiast als altijd, de scouts met hun scherpe blik en vlotte pen waren van de partij, de bands speelden vol overgave en plezier en natuurlijk niet te vergeten: het fantastische publiek liet deze avond het voetbal voor wat het was en kwam genieten van de goede muziek van ons jonge talent uit Noord-Holland.

Jørdy en de Snelle Mannen beten het spits af. Dit was hun eerste show in de Shouwcase Tour en hiervoor hadden ze gelijk flink wat fans meegenomen! Square Attic hadden de tips van de scouts goed opgevolgd en zorgden bij het publiek geregeld voor kippevel momenten. Gyo Kretz heeft zich van zijn beste organisatorische kant laten zien door een bus vol fans mee te nemen naar de showcase. Onze complimenten! Het powerduo Feather & the White sloten de avond af met hun rock 'n roll tweemans formatie en niet zonder succes, het publiek was ontzettend enthousiast!

Natuurlijk was er deze avond ook weer een publieksprijs, die is gewonnen door Jørdy en de Snelle Mannen! Namens NH-Pop Live gefeliciteerd!

Vrijdag 8 juni komt de Showcase Tour langs in Manifesto te Hoorn. En dit belooft ook zeker weer een spektakel te worden! Komt allen! Kaartjes zijn verkrijgbaar bij jouw favoriete artiest!