NH-pop live!

Nieuws

Start nieuwe editie NH-Pop Live!

Het is weer zover! De start van een nieuwe editie NH-Pop Live en daarmee de kans om jezelf als (beginnende) artiest eens goed in de schijnwerpers te gaan plaatsen. Vanaf 1 februari tot 18 maart kun je als band, rapper, singer & songwriter, etc weer een profiel aanmaken op deze site. 

NH-Pop Live is de springplank voor bijzonder Noord-Hollands poptalent. NH-Pop Live kan je veel bieden: van volwaardige optredens in de mooie Noord-Hollandse podia tot en met de productie van een professionele videoclip, masterclassses, studiorecording, toursubsidie en doorstroming naar de landelijke Sena Performers POPnl Award. 

Voorbeelden van eerdere bands die via NH-Pop Live doorstroomden naar landelijk succes zijn o.a. Tim Knol (editie 2008), Yori Swart en Gerhardt (editie '09 / '10). Maar ook de afgelopen editie kwam er bijzonder Noord-Hollands talent bovendrijven met een eindselectie bestaande uit o.a. de band Cirque Valentin. Grijp je kans en maak een profiel aan!  Voorwaarden zijn simpel: eigen werk, een live show van minimaal 30 minuten en afkomstig uit Noord-Holland. Zie ook de voorwaarden voor alle details.