NH-pop live!

Nieuws

Rarely Alive vertegenwoordiger bij de SENA Performers POPnl Award

Rarely Alive zal de provincie Noord-Holland vertegenwoordigen bij de SENA Performers POPnl Award eind augustus in de Melkweg in Amsterdam. De SENA Performers POPnl Award is een jaarlijks terugkerende wedstrijd waarbij vertegenwoordigers vanuit elke provincie spelen voor een zaal vol programmeurs van vele festivals en podia uit het land en proberen zo veel mogelijk optredens in de wacht te slepen. De band die op het einde van de dag het meest geboekt is door deze programmeurs sleept de SENA Performers POPnl Award binnen.

Rarely Alive is als één van de vijf bands die al was doorgedrongen tot de eindselectie van NH-Pop Live. Rarely Alive is in 2007 opgericht en heeft de afgelopen tijd stevig aan de weg getimmerd. Met vele optredens in de regio hebben ze een flinke schare fans weten op te bouwen. Met hun meest recente hoogtepunt: de eindselectie van NH-Pop Live en daarmee spelen in Paradiso.  

Noord-Holland heeft een naam hoog te houden bij de SENA Performers POPnl Award. De afgelopen twee edities zijn namelijk gewonnen door de Noord-Hollandse afvaardiging. Zowel The Tunes als Heist namen overtuigend deze award mee  naar Noord-Holland.

Rarely Alive is niet de enige uit de eindselectie van NH-Pop Live die we gaan tegen komen in de Melkweg. Ook Yori Swart heeft met het winnen van de Amsterdamse Popprijs een plaats op de SENA Performers POPnl Award veroverd. Hiermee is de eindselectie van NH-Pop Live stevig vertegenwoordigd en is het wederom een bewijs dat er erg veel muzikaal talent in Noord-Holland rond loopt.