NH-pop live!

Nieuwsarchief

We zijn op de helft!

We zitten precies op de helft van het showcasetraject van NH-Pop Live! Alle bands hebben nu één keer gespeeld, een momentje om even terug te kijken en tegelijk vooruit te kijken.

De kwaliteit van de avonden is verrassend hoog. We hebben verrassingen gehad van Gerhardt die een groep percussionisten voor het podium toverden, Rarely Alive en Pound die ieder met een volle bus naar de P3 toe gingen, Schizoid Lloyd die flinke technische problemen op het podium hadden maar toch met de publieksprijs er vandoor ging en een P60 de zowaar vol druppelde op een donderdagavond! Wij kijken uit naar de tweede helft.

Maar eerst nog even terug kijken: op 3VOOR12/Noord-Holland is van elke avond een verslag te vinden en daarnaast hebben ze al bijna elke deelnemende band geïnterviewd. Op de site van Maick staat een fotoverslag van bijna elke band. En natuurlijk Podialand! Op Podialand staat een overzicht van alle deelnemende bands. Leuk om een keer door te lezen! En tot slot een mooi foto-overzicht van de avond in de P60 op Flickr van Armand Hoogland Fotografie.

En die tweede helft belooft weer veel goeds te brengen! Sowieso veel toffe muziek. Maar ook weer veel publiek! Rarely Alive heeft een actie voor gratis tickets voor hun optreden in Patronaat bij aankoop van een CD. Easy Joe en Yori Swart gaan samen met twee volle touringcars naar de P3 toe. Easy Joe speelt zich trouwens helemaal lekker in de kijker: de komende vijf weken hebben ze een nieuwe manager! Sander Lantinga gaat voor de ‘Coen en Sander Show’ vijf weken lang de band managen in een strijd met Coen Swijnenberg om te kijken wie de beste manager is.

We zijn helemaal klaar voor het tweede gedeelte van NH-Pop Live!!