NH-pop live!

Nieuwsarchief

Jury is compleet

Naast Ben Olgers (ex-drummer Melomanics) en Bas de Vries (gitarist Diggy Dex) zullen ook Ron Mellies en Wilbert Stuifbergen in de jury plaatsnemen.

Ron Mellies loopt al heel wat jaren mee in de Noord-Hollandse popwereld. Als organisator en programmeur van Beeckestijnpop tovert hij jaarlijks één van de mooiste plekken van Noord-Holland om tot één van de muzikaalste plekken. Daarnaast maakt hij zich als voorzitter van de provinciale popkoepel NH-Pop hard voor het verbeteren van het popklimaat in Noord-Holland.

Wilbert Stuifbergen is ook al een oude rot die een behoorlijke lijst van verdiensten op zijn naam heeft staan. Vijftien jaar geleden richtte hij in het oude Atlantis de Krantlantis op. Dit was een groot succes. Wat begon als een lokaal programmakrantje voor Atlantis is nu uitgegroeid tot de LiveXS, een gerenommeerd popmagazine wat verschijnt in Nederland en België. Als hoofdredacteur van de LiveXS is Wilbert niet alleen verantwoordelijk voor dat blad maar is hij ook de drijvende kracht achter programmaboekjes en dagkranten bij festivals als Lowlands, Pinkpop en Paaspop.