NH-pop live!

Nieuwsarchief

Eerste twee juryleden bekend

Tijdens de showcases worden de deelnemers beoordeeld door een jury. Deze jury bestaat uit muzikanten, organisators en programmeurs uit Noord-Holland. De eerste twee muzikanten zijn bekend: Bas de Vries en Ben Olgers.

Bas de Vries is van jongs af aan al bezig als muzikant / songwriter. Als muzikant heeft hij alle podia van Noord-Holland wel eens beklommen. Maar ook buiten Noord-Holland, tot Parijs aan toe, is hij actief geweest. Momenteel is hij met zijn rockband ileum, solo als singer- songwriter en als gitarist van Diggy Dex wekelijks ergens in het land te vinden.

Ook Ben Olgers is geen onbekende uit de Noord-Hollandse muziekscene. Met zijn band The Melomanics heeft hij na jaren van hard werken vele hoogtepunten bereikt. Alle zalen, kroegen en festivals van Noord-Holland hebben ze bespeeld. Maar ook festivals als Lowlands en Parkpop staan op hun lijstje. Momenteel heeft hij het spreekwoordelijke drumstokje bij The Melomanics overgedragen. Wel kom je hem nog vaak als DJ tegen in het land.