NH-pop live!

Nieuwsarchief

Inschrijven NH-Pop Live geopend

Van 15 oktober tot 15 december kunnen bands en artiesten een profiel aanmaken op de site van NH-Pop Live. Met het aanmaken van een profiel dingt een band automatisch mee naar de eerste ronde van NH-Pop Live.

Doorbreken als band is in Nederland erg moeilijk. Vele honderden beginnende bands bespelen wekelijks de vele podia, kroegen en festivals. Om met het hoofd boven het maaiveld uit te komen is niet altijd even makkelijk. NH-Pop Live gaat opzoek naar die bands die het verdienen om hiermee geholpen te worden. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar wat voor muziek er gemaakt wordt, maar ook naar andere elementen. Zo is het erg belangrijk dat een artiest zichzelf goed presenteert: ziet de website er goed en onderhouden uit, is er een mooie MySpace, probeert de band de fans erbij te betrekken, etc.?

NH-Pop Live is de springplank voor Noord-Hollands poptalent. Uit NH-Pop Live kan meer gehaald kan worden dan uit een gewone bandwedstrijd. Van de winnaars van NH-Pop Live zullen we in de toekomst nog veel gaan horen.