CHAPTERJANUARY!

categorie:
Powerpop/hardcore poppunk
bestaat uit:
5 personen
komt uit:
Spaarndam

Bandleden

  • Mick, Gitaar en lead vocals, Spaarndam
  • Guido, Drums, drum samples en beats, Spaarndam
  • Brendo, Gitaar, Santpoort-zuid
  • Timo, Synths, Krommenie
  • Bob, Bass en vocals, Hoofddorp

Bio

Januari 2007,

Mick kreeg het idee de "popscene" van Nederland een nieuwe wending te geven. Hij kroop achter zijn computer en bleef schrijven tot de eerste demo op myspace te beluisteren viel. Met de eerst nog ruwe demo geinspireerd door trancy synths en dikke beats, startte hij een band met de drummer Guido, en de gitarist/toetsenist Marc. Ze kennen elkaar allemaal al een lange tijd van de voormalige peuter, kleuter en lagere school.

Onvoldoende voorbereid, doen ze als eerste optreden mee aan de Rob Acda Awards. Dit was voor hun zelf een desillusie, maar het juryrapport was veelbelovend. Met een tegenslag achter de rug, ging het daarna alleen nog maar berg opwaards.

Toen besloot de band de samples achter zich te laten en een volledige live band te vormen. Marc besloot zich op andere dingen buiten de band om te richten en de zoektocht naar een nieuwe toetsenist was begonnen. Mick leerde Timo kennen via myspace en al gauw was een nieuwe toetsenist gevonden. Met Brendo op de gitaar en Bob op de bas, was de band compleet.

Dus blijf ons volgen op:

http://www.myspace.com/chapterjanuary

Contact/bookings/agenda

Contact

chapterjanuary@gmail.com

Bookings

chapterjanuary@gmail.com

muziek

Geupload op: 19-07-2008
01 Trust
04 Lifetime
02 Action

foto's

Tell a friend

Previous/Next profile