Blue Velvet

categorie:
pop/rock
bestaat uit:
6 personen
komt uit:
Volendam

Bandleden

  • Kees Mol, Gitarist, Volendam
  • Ramon Tol, Drummer, Volendam
  • Erik Veerman, Bassist, Volendam
  • Peter Steur, Toetsenist, Volendam
  • Nick Schilder, Gitarist/zang, Volendam
  • Jan Schilder(de witte), Zang/gitaar, Volendam

Bio

Blue Velvet is een zeskoppige Volendamse formatie (gemiddelde leeftijd: negentien). In de drie jaar dat ze bestaan hebben zij in Waterland een enorme live-reputatie opgebouwd.

In 2006 wonnen zij de landelijke 'Battle of Schoolbands' met eigen nummers als '49', 'Scum, 'Stop Kickin', 'Run Free' en 'Optimistic'. Momenteel zijn ze bezig met het materiaal voor een eerste cd.

Blue Velvet is een vernieuwende rockband met blues, soul en funk invloeden. Drie gitaristen, een toetsenist, een bassist en een drummer. De twee leadzangers zorgen dat de band ook tekstueel en qua onderwerpkeuze verrassend uit de hoek komt. Ze hebben een fanatieke aanhang.

Een grote platenmaatschappij heeft concrete interesse getoond. Op 6 oktober 2007 verzorgden zij in Sporthal Vredehof in Hoorn het voorprogramma van de Dijk.

Op 18 oktober 2007 werd de band in P3 verkozen tot 'Beste band van Waterland.' Tijdens de strijd om de landelijke Sena Performers PopNL Award in mei 2008 in de Amsterdamse Melkweg zullen zij Noord Holland vertegenwoordigen

Contact/bookings/agenda

Contact

Management:

Peter Schaap
Betuwe 36
8245 BG Lelystad
Tel: +31-(0)6-51506473
Tel: +31 (0)320-218334
Mail: management@pimp-it.nl

Bookings

bluevelvet00@hotmail.com

muziek

Geupload op: 21-04-2008
push
WhenItComesAroundAgain

foto's

video

Tell a friend

Previous/Next profile