Vanity & Jokes

categorie:
Singer-songwriter
bestaat uit:
1 persoon
komt uit:
Schagen

Bandleden

  • Udo Pesch, Zang-gitaar, Schagen

Bio

De digitale revolutie die zich in de afgelopen kwart eeuw heeft voltrokken maakt het mogelijk om thuis een album op te nemen, te produceren, af te mixen, te publiceren, te distribueren en te promoten ¬– of dan toch de muzikale doe-het-zelver met hoogdravende pretenties het idee te geven dat dit mogelijk is.
Niet gehinderd door tegenspraak valt een valse noot of een gammele mix hier en daar al snel te spin doctoren als authentiek en eerlijk, een zeurderig liedje als hypnotiserend, een niet strakke partij als levendig, een goedkoop effect als lekker retro, en een slechte tekst als recht uit het hart. En dan heb ik het nog over de foutjes die niet digitaal te repareren zijn.
Wat blijft er over? Liedjes over mensen die fouten hebben gemaakt of fouten gaan maken, over verlangen en teleurstelling. Klassieke liedjes in de stijl van aan andere ego-projecten zoals Badly Drawn Boy, Eels, Iron & Wine. Niet allemaal even vrolijk, maar ook niet allemaal even droevig - je moet jezelf ten slotte niet te serieus nemen.
Van Vanity & Jokes zijn twee albums te vinden op vele mogelijke internetplatformen. Revisited is een verzameling liedjes die Udo Pesch al eerder met andere bandjes speelde, maar nu breekbaar en ongepolijst zijn opgenomen. Vanity & Jokes bevat 12 nieuwe liedjes. Momenteel is Udo bezig een derde album op te nemen, waarvan er zo nu en dan al liedjes op het net doorsijpelen.

Contact/bookings/agenda

Contact

Udo Pesch
06-14939293

muziek

Geupload op: 16-03-2012
Venom
This gun is not for hire
Julie

foto's

video

Tell a friend

Previous/Next profile