Break M & Dirkteur

categorie:
Hip-Hop
bestaat uit:
3 personen
komt uit:
Amsterdam / Enkhuizen

Bandleden

  • Break M, MC, beatmaker, Amsterdam / Enkhuizen
  • Dirkteur, MC, Amsterdam / Enkhuizen
  • Vinny V. a.k.a. DJ Zonnebril, DJ, Amsterdam / Enkhuizen

Bio

Break M & Dirkteur staan bekend om hun humoristische teksten met de nodige zelfspot en de positieve energie die zij brengen tijdens live-optredens. In 2010 werd het debuutalbum 'Slofsessies' van de twee rappers gepresenteerd in Café de Slof te Enkhuizen.

Alle beats op het conceptalbum zijn gebaseerd op 7 inch vinyl singles die Break M & Dirkteur in het betreffende café van de wand plukten. De plaatjes hingen er puur ter decoratie, waren vies en sommigen verkeerden in zeer slechte staat. Het rapduo blies er nieuw leven in door de singles te samplen en uit te werken tot een compleet album.

Sinds 2008 vormen Break M & Dirkteur een duo en gaven zij verschillende shows in heel Noord-Holland, o.a. in Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Haarlem en Heerhugowaard. In 2009 wonnen zij de publieksprijs van de eerste PepperPopCompetitie in R17. Beide rappers zijn woonachtig in Amsterdam, maar hebben hun roots in Enkhuizen liggen.

"De positieve energie van Break M & Dirkteur is een goede start. De jonge mannen hebben grappige teksten over platen uit een kroeg jatten en blauwtjes lopen bij mooie vrouwen. Het is een groot plezier om de mannen te zien genieten." (3voor12 Amsterdam)

Contact/bookings/agenda

Contact

info@breakm.nl

Bookings

info@breakm.nl

muziek

Geupload op: 28-02-2011
Niet Echt Chill
Fietsendieven
Drakentemmers ft. Vinny V

foto's

video

Tell a friend

Previous/Next profile