@LAST

categorie:
Symphonische rock/funk
bestaat uit:
6 personen
komt uit:
Texel

Bandleden

  • Ron de Vries, Zanger/drummer, Den Burg
  • Sil van Dijk (texel), Gitarist/zanger, Oosterend (texel)
  • Andre Smith, Bassist, Den Burg (Texel)
  • Roxi Jasper, Zangeres/trompettistte, De Koog (Texel)
  • Wim Boer, Toetsenist/zanger, Den Burg (Texel)
  • Marko Koorn, Zanger, Den Burg

Bio

Deze vijf muzikanten (inmiddels zes, zie foto @LAST TREKT TOPMUZIKANTEN AAN) spelen al vele jaren muziek op Texel en de "overkant". Ron, Sil en Wim zijn afkomstig van de succesvolle Texelse coverband Poundcake. Andre is ex-lid van the Walkers een band die hits heeft gehad in binnen- en buitenland in de jaren '70.

Recentelijk is @LAST versterkt met Roxi die tevens de backing vocals/trompet doet bij de Mathilde Santing band. Zij heeft inmiddels aardig aan de weg getimmerd en meerdere prijzen gewonnen voor zang en trompet. Daarnaast heeft ze entertainment ervaring verkregen uit een rol in de musical Cabaret (Joop van den Ende).

In 2009 werd @LAST geformeerd als viermans-formatie. @LAST heeft in 2 jaar een ruim repertoire opgebouwd bestaand uit 40 covers en 10 eigen nummers. Alle 5 muzikanten hebben ervaring met kleine en grote zalen.

Via NH Pop LIVE wil @LAST zijn eigen nummers laten horen die dit jaar op CD uitkomt. De muziekstijl van de eigen nummers is vrij divers en pakkend. Dit omdat alle bandleden inbreng hebben en ook al jaren diverse soorten muziek coveren.

Momenteel zijn de versies van uploaddatum 19/1 vernieuw.De nieuwe versies komen vers uit de studio en zijn nog niet geheel afgemixed. Andere fragmenten van nieuwe nummers zetten we snel op onze eigen website van @LAST.

Contact/bookings/agenda

Contact

Sil van Dijk, tel 06-40283607
zie www.atlast-texel.nl

Bookings

Sil van Dijk, tel 06-40283607

Agenda

TEXELPOP 25&26 MAART, DEN BURG (TEXEL)
TEXEL TRIBUTE (@LAST COVERS TOTO & LEVEL42), 4 JUNI, DE KOOG (TEXEL)

muziek

Geupload op: 17-03-2011
@last featuring Luther Vandross
Tonight
Stars

foto's

Tell a friend

Previous/Next profile