Cas

categorie:
Rap/Hip-hop
bestaat uit:
2 personen
komt uit:
Stroet

Bandleden

  • Cas, Rapper, Stroet
  • Kingco, Back-up rapper, Dirkshorn

Bio

Vier jaar geleden was het toen Cas Broxterman voor het eerst zijn pen op papier zette om een raptekst te maken. Wat voor de grap begon, ontaardde zich binnen no-time in een passie voor de hiphop muziek, verwerkt in het maken van eigen nummers.

Pas in de afgelopen twee jaar begon de 'rapcarrière' echt serieuze vormen aan te nemen. Er werd in november 2008 een mixtape uitgebracht, opgenomen in studio's uit de omgeving, waarmee de eerste stap werd gezet naar een kleine bekendheid in de regio Noord-Holland Noord. Bovendien was Cas enkele malen op het podium te vinden, onder andere tijdens het Tube Your Future-gala in Science Center NEMO.

Cas zijn teksten worden vaak gekenmerkt door inhoud, maar ook een braggin boast track is regelmatig van hem op het internet te vinden. Zijn grootste succes tot nu toe behaalde hij door de finale van Tube Your Future 2008 te winnen met een filmpje waarin hij rapt over het bèta profiel.

Al geruime tijd wordt Cas op het podium bijgestaan door back-up rapper Kingco. Co de Leeuw is een teamgenoot bij de voetbal en is ondertussen ook bezig met het maken van beats. Zo ontstaat er steeds meer vriendschap tussen het duo, waardoor ook on stage is te merken dat zij een eenheid zijn. Onder andere de jury van Kunstbende was lovend over de energie die de act uitstraalt.

Contact/bookings/agenda

Contact

msn: cas_b@live.nl
e-mail: biggiectje@gmail.com

Bookings

axel_rose@live.nl

muziek

Geupload op: 24-11-2009
Hiphopking.nl - Cas Ft. Original Atalaya - Eventjes Weg
Cas - Maak je klaar
Cas - Het kan niet

foto's

Tell a friend

Previous/Next profile