Bier Geklier

categorie:
Rock, Reggae, Ska, Metal, Funk
bestaat uit:
5 personen
komt uit:
Zaanstreek

Bandleden

  • Chris, Lead Zang, Zaanstreek
  • Ray, Lead gitarist en backing vocals, Zaanstreek
  • Frank, Gitarist en 2e stem, Zaanstreek
  • Paul, Basgitaar, Zaanstreek
  • Mark , Drummer, Zaanstreek

Bio

Ontstaan uit een kroeggrap, zijn we gegroeid tot een hechte band met 5 muzikale koppen waar de ambitie vanaf spat! De band begon met 4 leden: Ray, Frank, Wolfgang(afgekort Wolf) en Paul. Maar al gauw kwamen we erachter dat het niet helemaal klikte met Wolf, want hij had jammer genoeg andere interesse dan muziek maken. En zodoende verliet Wolf de band.

Maar het probleem dat we drummerloos waren werd al gauw opgelost, door onze huidige, zeer ambitieuse, drummer: Mark Baas. Hij is zo strak als de kont van een baviaan en gezellig als een kroeg met olifanten.

Eindelijk hadden we een drummer die net zo ambitieus en creatief is als ons, en we begonnen als een trein eigen nummers te maken. De ene na de andere vloog eruit. In totaal staat de score nu op 12 eigen nummers, waaronder: Beer build this beautiful body, Hertog jan, Scars, Operation Vegetable, Captured mind . ps. Laat je niet misleiden door de naam Bier Geklier!

Druk bezig met nummers schrijven, kwam er onverwachts iemand om het hoekje kijken. Chris onze nieuwe aanwinst, soliciteerde vrijwillig bij ons! Omdat hij vond dat we 'vette muziek' maken. En toevallig waren wij nog op zoek naar een zanger zodat frank, onze rythm gitarist/zanger, zich totaal kon focussen gitaarspel. En momenteel zijn wij dan druk bezig om onze nieuwe zanger in te werken in de Band.

De band met de huidige formatie(exclusief zanger chris) bestaat overigens ongeveer een jaar.

Los van dit alles zijn we bezig met opnames te maken, De Drie opnames hier op deze pagina zijn hier een voorbeeld van. Bovendien zijn we ook nog eens druk bezig om een tour door Noord Holland te organiseren samen met een ander bandje uit de Zaanstreek, Kansloos!

Contact/bookings/agenda

Contact

Contact

Heeft u interesse om contact met ons op te nemen? Bijvoorbeeld voor het boeken van de band, of heeft u vragen over de band, dan kunt u hieronder gegevens vinden waar u ons op kan bereiken.

Contact gegevens

Email: info@biergeklier.nl

U kunt ons ook persoonlijk benaderen door te mailen naar:

* Ray@biergeklier.nl
* Paul@biergeklier.nl
* Frank@biergeklier.nl
* Mark@biergeklier.nl

Telefoon:
Ray van der Weide
0651373928

Paul Hobbelink
0628514613

Bookings

Info@biergeklier.nl

muziek

Geupload op: 15-12-2009
Biergeklier - scars
Biergeklier - operation vegatable
Biergeklier - shapeshifters

foto's

Tell a friend

Previous/Next profile