NH-pop live!

NH-Pop Live

NH-Pop Live, De springplank voor Noord-Hollands poptalent is niet meer!

Welkom bij NH-Pop Live! Het platform waar gezocht wordt naar de meest talentvolle bands uit de provincie Noord-Holland. NH-Pop Live was dan ook de plek waar elke Noord-Hollandse artiest (band, singer-songwriter, rapper, etc) zich presenteert die zichzelf een beetje serieus neemt. NH-Pop Live heeft 4 geslaagde edities achter de rug waarbij bijzonder poptalent boven is komen drijven. Onder andere Tim Knol, Yori Swart, Cirque Valentin, 3rd Floor Magic en Lucas Hamming maakten een enorme groei binnen NH-Pop Live want NH-Pop Live kon je veel bieden:

  • Showcases in P60, Duycker, Patronaat, De Vorstin, P3, Kade & Victorie
  • Single productie in samenwerking met E-Sound
  • Samenwerking professionele producer
  • Videoclip productie
  • Masterclasses & Coaching
  • Toursubsidie
  • Release in Paradiso

Helaas moeten wij u berichten dat het niet gelukt is om de financiering voor het project volledig dekkend te krijgen.
Nadat de provinciale subsidie door bezuinigingen werd stopgezet hebben een groot aantal Noord-Hollandse gemeenten een subsidie beschikbaar gesteld voor de editie 2013-2014. Ook een aantal  culturele fondsen heeft een bijdrage gedaan. Daarnaast hebben wij ons eigen batig saldo ngezet en de kosten nog gereduceerd.
Desondanks resteert er nog een dekkingstekort van €13.000.

Het bestuur van Stichting NHPOP heeft na rijp beraad helaas moeten besluiten om de editie van NHPOPLive 2013-2014 te annuleren. Kijk bij nieuws voor meer informatie.

Bekijk hier de NH-Pop Live teaser om een goed beeld te krijgen van wat NH-Pop Live was en wat we er mee hebben kunnen bereiken. Wij hopen ook in de toekomst een beroep op u te kunnen doen voor de ondersteuning van kwalitatieve en innovatieve initiatieven.

            

Tweets

Meer